Uslovi

Cijene su u Eurima sa uračunatim PDV-om.

Minimalna dužina najma je 24 časa, kašnjenje preko 60 minuta do 24 sata se zaračunava dodatni dan najma.

Depozit je obavezan u iznosu koji odredi R Rent a car.

Plaćanje se vrši unaprijed gotovinski,Visa ili Master karticama ili uplatom na račun.

Neograničena kilometraža podrazumijeva se ukoliko se vozilo koristi cijelo trajanje najma isključivo na teritoriji Crne Gore. Ukoliko vozilo prelazi granicu, ukupna uključena kilometraža po danu je 200km. Prekoračenje se obračunava po 0,10 e po pređenom kilometru. Za put u inostranstvo nudimo opciju neograničene kilometraže uz dnevnu doplatu za VW UP i VW Polo 15 eura i za VW Golf 20 eura.

Upotreba vozila van granica Crne Gore dozvoljena je isključivo uz pismenu saglasnost R Rent a car-a.

Kasko osiguranje ne pokriva oštećenje pneumatika,felmi, donjeg stroja vozila i pogonskog mehanizma vozila a da pri tom nije došlo do saobraćajnog udesa. U slučaju nezgode, krađe ili oštećena vozila policijskii zapisnik je neophodan (Policija 122).

Parking kazne i kazne za saobraćajne prekršaje su odgovornost korisnika.

Gorivo nije uračunato u cijenu i plaća ga korisnik osim u slučaju da vrati vozilo sa istom količinom goriva koju je preuzeo.

Starost vozača je minimum 21 godina, vozačka dozvola minimum 2 godine.

<h2>Starost vozača</h2> <h2>Starost vozača</h2>

R rent a car

R rent a car za posljednjih 15 godina, koliko posluje u Crnoj Gori, prepoznat je kao jedna od vodećih rent a car kompanija na crnogorskom tržištu.Prepoznatljivost R rent a cara, osim visokokvalitetne usluge, počiva i na voznom parku koji čine najnoviji modeli prestižnog automobilskog Brenda kao što je Volkswagen.

Opširnije
R rent a car

Imate pitanje? Kontaktirajte nas

 info@rrentacar.me